GSC teams kampioen

  • 17 december 2017
  • Toernooi

 
De eerste helft van het volleybalseizoen zit er weer op. MC1 wist al voor de laatste wedstrijd dat ze kampioen waren en hebben dit daardoor uitgebreid kunnen vieren. Zij promoveren naar de 1 e klasse.
JA1 hadden een zware strijd te strijden tegen Inter Rijswijk. Zij deden met 2 teams mee in hun poule. Bij de laatste wedstrijd hadden ze genoeg aan een eindstand van 2-2. Na een spannende eerste set die eindigde met een 27-25 voor GSC was De tweede set ook voor GsC en dat betekende dat ze kampioen waren en dus promoveren naar de hoofdklasse.  De derde set werd weggegeven met een stand van 28-26 , maar de laatste set was weer voor GSC. De voorzitter kon ter plekke gelijk de medailles omhangen en de jongens hebben zelf een feestje ervan gemaakt. Door de vereniging worden ze later nog een keer in het zonnetje gezet.
MA1 heeft het net niet gered om kampioen te worden, maar hopen toch op een plekje in de hoofdklasse. Met hun yell GSC on fire zit het in ieder geval wel goed.

Meer berichten in: Toernooi

Nieuw: vertrouwenspersoon

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Maria Leemans. Ik ben de moeder van Caspar Leemans. Hij speelt…

... Lees verder

GSC Jeugdschaatsen

... Lees verder

Oliebollentoernooi 2017

Ook dit jaar wordt er weer een oliebollentoernooi georganiseerd! De info: Woensdag 27 december 19:00 inschrijven 19:30 start toernooi GSC…

... Lees verder

Wedstrijdverslag MA1

We will never surrender!! Deze historische uitspraak van sir Winston Churchill was zaterdag van toepassing op GSC MA1 Een goed…

... Lees verder