Het Tenue

Binnen GSC is het verplicht om tijdens de wedstrijden het tenue van GSC te dragen. Dit tenue houdt in: een shirt met nummer. Met het team kan worden afgesproken dat een andere, zwarte, korte broek wordt gedragen. Wel draagt het hele team eenzelfde broek.

Senioren

Voor de senioren geldt een leen systeem. Alle senioren shirts zijn in eigendom van GSC. Als u competitie wilt spelen, leent u een shirt van GSC. 
Dit kunt u aanvragen bij Brenda van de Wilden (e-mail: ma.wilden@ziggo.nl).  U kunt in hetzelfde shirt blijven spelen totdat u de vereniging verlaat.  Wanneer bij inlevering van het shirt blijkt dat deze kapot is, dan betaald u een nader genoemd bedrag aan de vereniging.

Jeugd

De jeugd zal ook shirts gaan lenen. Alle nieuwe jeugdshirts zijn in eigendom van GSC; als speler leen je een shirt van de vereniging. Dit shirt kunt u aanvragen bij Brenda van de Wilden (e-mail: ma.wilden@ziggo.nl). Ook vin dit shirt wordt gespeeld tot het jeugdlid de vereniging verlaat. Wanneer het shirt te klein wordt, levert u deze in en ontvangt u een shirt van een maatje groter. Ook dit regelt u via Brenda van de wilden.

Wanneer bij inlevering van het shirt blijkt dat deze kapot is, dan betaald u een nader genoemd bedrag aan de vereniging.


Voor dit seizoen geldt dat u geen nieuw shirt meer hoeft te kopen. Wanneer uw zoon of dochter nieuw is bij de vereniging en mee wil doen met de competitie kunt u aan Brenda van de wilden (e-mail: ma.wilden@ziggo.nl) vragen of er nog een shirt over is waar hij/zij de laatste maanden van het lopende seizoen in kan spelen. Vanaf volgend seizoen kan hij/zij dan in een nieuw shirt spelen.

Meisjes die doorstromen naar de senioren ruilen hun shirt in voor een damesshirt.

Mini’s

De mini’s spelen dit seizoen tijdens toernooien nog in een zwart shirt met het logo van GSC. Dit shirt krijgt uw kind aan het begin van het toernooi uitgedeeld en wanneer het toernooi is afgelopen levert u het shirt ook weer in. U hoeft dus zelf geen shirt meer te kopen voor uw kind.