Toernooien

Het is altijd leuk om buiten de competitie om een toernooi te spelen met je eigen team of een samengesteld team. Dit kan leuk zijn om met je nieuwe team in te spelen of puur voor de gezelligheid. Gsc vindt het dan ook belangrijk om teams de kans te geven om te groeien op spelniveau of het team dichter bij elkaar te brengen.

Elk jaar weer gaan enkele van onze teams naar deze toernooien. Wij willen jullie daarom een overzicht geven welke toernooien er zijn:

Oliebollen toernooi

De traditie onder Gsc is het oliebollentoernooi, waar alle GSC-senioren, GSC recreanten en GSC VolleyAll-ers met en door elkaar spelen. Zoals gebruikelijk kan je als team inschrijven, maar ook individueel. Voor dat laatste geval zullen er een aantal mix teams worden gemaakt. Je kunt heerlijk spelen en natuurlijk onder het genot van een oliebol en mandarijntje.

Millingen

Het toernooi wordt gehouden in de Ooijpolder, oostelijk van Nijmegen in Millingen a/d Rijn. Volleybalvereniging Switch ’87 organiseert het toernooi. Er is een toernooi terrein aanwezig en direct daar aan gelegen is een camping terrein aangelegd. Daar staat een grote feesttent, waar tot laat kan worden gefeest.