Informatie

GSC VolleyAll is de gezellige recreantencompetitie van volleybalvereniging GSC in Leidschendam. Er wordt gespeeld in drie klassen, variërend van recreatief tot pittig sportief. De wedstrijden zijn iedere maandagavond in Sporthal De Fluit, soms vroeg, soms midden en soms later op de avond. We spelen als de “r” in de maand zit: september t/m april en soms een stukje mei.

Brieven

Geen brieven gepubliceerd

Twee vrijwilligers gezocht voor werving GSC VolleyAll

GSC is op zoek naar twee vrijwilligers om te werken aan werving van nieuwe teams voor GSC VolleyAll. Ideeën genoeg: aanschrijven van personeelsverenigingen, contact met naburige verenigingen, folders, en zo. Ook is er vanuit GSC een beperkt budget beschikbaar. Maar nu de uitvoering nog. Vraag eens aan een teamgenoot of jullie hier samen wat energie in willen steken, zodat GSC VolleyAll kan blijven voortbestaan.

Contributie

zie https://gscvolleybal.nl/informatie/contributie/

Verzuim

Ook dit jaar zal ik streng zijn tegenover verzuimende teams. Gelukkig komt dit maar zelden voor. De regels zijn als volgt. Reeds gepubliceerde wedstrijden worden niet verplaatst. Als een team te laat ontdekt dat ze moeten verzuimen, dan levert dat een 75-0 verlies op en boete van 15 euro. Mocht het verzuim leiden tot problemen met scheids/teller dan verdubbelt de boete. Meestal zijn dit soort problemen te voorkomen door invallers uit andere teams te vragen. Daar kan ik bij helpen. Mocht je voorzien dat jouw team op een bepaalde datum niet kan, dan zal ik daar rekening mee houden met de indeling, maar alleen voor nog niet gepubliceerde wedstrijden.

Zaalopbouw en zaalsluiting

Graag vraag ik jullie hulp bij de zaalopbouw en zaalsluiting.

Zaalopening:

Je kunt de sleutel van de GSC kast vinden in het oude conciërge-kantoor aan het sleutelbord . GSC kast 1 vind je achterin de zaal, linker vak, voorste kast. Daar liggen de ballen. In de blauwe GSC VolleyAll map vind je de wedstrijdformulieren.

Zaalsluiting

Het eerstgenoemde team van de laatste wedstrijd op veld 4 is verantwoordelijk voor de zaalsluiting. Dit is niet veel werk: controleer dat alle velden netjes opgeruimd zijn, de wedstrijdbriefjes in de map, de ballen en map in GSC kast 1 achterin de zaal, de kast op slot, sleutel terughangen aan het sleutelbord in het oude conciërge-kantoor. Mocht er nog een Nevobo team spelen, dan kan je de sleutel aan de teller geven en hem/haar vragen om af te sluiten.

GSC recreanten

Verder maak ik graag reclame voor de recreantentrainingen van GSC.
– Donderdagavond, 20:30-22:00, Zaal Openbare Basisschool (OBS) Waterland, Eendenplein 1,  Den Haag (Leidschenveen), trainer: VACATURE.
– Vrijdagavond, 20:30-22:00, Zaal De Vliethorst, Leidschendam, trainer John Merkestein.